Opleiding Waterdichting Sika voor gevels, kelders en vochtige ruimtes

23 april 2024 16:00

Ontdek de geheimen van effectieve waterdichting met onze exclusieve opleiding, georganiseerd in samenwerking met Sika! Als het gaat om het beschermen van gevels, kelders en vochtige ruimtes tegen vochtinfiltratie, is kennis van essentieel belang. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze hands-on opleiding, waarbij we je alles leren over de geavanceerde waterdichtingstechnologie├źn van Sika.

 

Tijdens deze opleiding leer je van ervaren professionals hoe je de juiste producten selecteert en toepast om waterdichtheid te garanderen in verschillende situaties. Van gevels tot kelders en vochtige ruimtes, je zult vertrouwd raken met de beste praktijken en technieken die nodig zijn om langdurige bescherming te bieden tegen vochtproblemen.

 

Of je nu een beginnende aannemer bent of een doorgewinterde professional, onze opleiding biedt waardevolle inzichten en praktische ervaringen die je direct kunt toepassen in jouw werk. Word een expert in waterdichting met Sika en onderscheid jezelf als een betrouwbare en competente vakman in jouw vakgebied.

Inschrijvingsformulier pro

Benieuwd naar onze andere evenementen?