Geniet van

uitgebreide service

Sinds 1992 staat Tools & Fixings niet alleen bekend als lijm- en siliconenspecialist, maar ook om zijn kwaliteitsvolle merken van bouwmaterialen en gereedschappen. Wij zetten onze technische kennis en expertise dagelijks in om jou snel verder te helpen.

Uitgebreide technische kennis in huis

Met meer dan 30 jaar ervaring beschikt ons team over diepgaande kennis van bouwgereedschap. We staan klaar om je te adviseren en te begeleiden, zodat jij steeds de juiste keuzes maakt.

Technisch advies op de werf over heel België

Kan je tijdens de uitvoering van een project technische ondersteuning ter plaatse gebruiken? Ons ervaren team en productspecialisten staan voor je klaar met deskundig advies op locatie.

Opleidingen

Wij organiseren regelmatig opleidingen om je op de hoogte te houden van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in bouw en industrie. Deze kunnen zowel bij ons als bij jou plaatsvinden.

Inruilprogramma voor oude/defecte machines

Jouw oude of defecte machine is geld waard bij de aankoop van een nieuwe. Met ons inruilprogramma zorg je op een efficiënte manier voor een upgrade van je gereedschapsarsenaal.

24/24 afhaling

Onze afhaalkast is altijd open, zodat je op elk gewenst moment jouw bestelling kan ophalen, zelfs buiten de reguliere openingstijden.

Gratis registratie aangekochte machines

Wij registreren gratis de machines die je bij ons aanschaft, zodat je altijd de nodige documentatie en garantie bij de hand hebt.

Gepersonaliseerde bedrijfskledij

Maak indruk op de werf met gepersonaliseerde bedrijfskledij. Wij bieden de mogelijkheid om jouw bedrijfslogo of -naam op werkkleding te laten drukken.

Snelle, eigen leverdienst

Bij Tools & Fixings ben je snel geholpen. Dankzij onze interne en externe leverdienst kunnen wij jou nog vlotter bedienen met onze producten. Wij leveren bij jou zowel op het bedrijf als op de werf over heel België.

Gratis registratie aangekochte machines

Om jouw gereedschap altijd in topconditie te houden, bieden we een wekelijkse slijpdienst aan. Daarbij laten wij je gereedschap volgens professionele standaarden slijpen en onderhouden.

Heb je bijkomende vragen over onze diensten?

Kom dan gerust langs in onze winkel of contacteer ons via