Alleen de beste

kwaliteit

Tools & Fixings selecteert voor jou enkel de beste en meest betrouwbare merken, zodat je geniet van duurzaam materiaal dat aan de hoogste eisen voldoet. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, accessoires of materialen, in ons aanbod vind je steeds de juiste producten die van jouw projecten een succes maken.

BAHCO

Krachtige Bahco gereedschappen voor elke klus - ontdek ons assortiment bij Tools&Fixings!

Bahco is een wereldwijd toonaangevend merk met een grote verscheidenheid aan professionele handgereedschappen. Het ontwerpt en produceert gereedschap dat toegesneden is op de meest veeleisende professionals.

BRENNENSTUHL

Betrouwbare Brennenstuhl apparatuur voor veilige en efficiënte werkplekken - bekijk ons aanbod bij Tools&Fixings!

De Brennenstuhl Groep is een vooraanstaande fabrikant van elektrotechnische en elektronische componenten. Hun assortiment bestaat uit stekkerdozen, kabelhaspels en lichttechniek.

BULLTEC

Bulltec en Bullfoam: onze kwaliteitsmerken door Soudal. Ontdek ze bij Tools&Fixings!

Bulltec en Bullfoam zijn onze kwaliteitsvolle huismerken geproduceerd door Soudal. Bulltec is een hoogwaardig High Tack lijm- en afdichtingspolymeer. Met Bullfoam hebben we een zeer sterk Pu-schuim in ons gamma.

BUTTERSTONE

Diamantzagen, keramische boren en tegelsnijders van Butterstone - verkrijgbaar bij Tools&Fixings.

Met de diamantzagen en keramische boren van Butterstone kan elke vakman aan de slag zonder veel gedoe en steeds tegen een erg aantrekkelijke prijs. Hun tegelsnijders zijn voldoende robuust om de meest dikke en harde tegels te verwerken.

DASLADDERS

DAS Ladders - hoogwaardige aluminium ladders, trapladders en steigers. Beschikbaar bij Tools&Fixings!

DAS Ladders ontwikkelt en produceert standaard en custom made aluminium ladders, trapladders en steigers voor professioneel en semi-professioneel gebruik. Hun producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

DELTAPLUS

Deltaplus - Compleet PBM-gamma voor werknemersbescherming. Ontdek innovatieve en betaalbare producten bij Tools&Fixings!

Het volledige PBM-gamma van Deltaplus beschermt werknemers van top tot teen op de werkplek en voldoet aan de behoeften van elke gebruiker. Hun gamma bestaat uit een brede waaier aan innovatieve en betaalbare producten.

DEWALT

DEWALT - Betrouwbaar elektrisch gereedschap voor professionals in bouw en industrie. Ontdek bij Tools&Fixings!

DEWALT is een Amerikaanse producent van elektrisch gereedschap voor professionals in de bouw en industrie. Hun oplossingen zijn erg betrouwbaar, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

FISCHER

Fischer - Breed scala aan bevestigingssystemen, inclusief nylon, chemische en stalen bevestigingen. Ontdek meer bij Tools&Fixings

Fischer produceert verschillende

soorten bevestigingssystemen.

Hun gamma omvat nylon, chemische en stalen bevestigingen. Daarnaast biedt Fischer ook andere oplossingen zoals elektrabevestigingen, installatiesystemen voor pijpleidingen, gevelbevestigingen, schroeven en meer.

FLEX

Flex - Duitse producent van hoogwaardige elektrische gereedschappen voor handenarbeid en industrie. Ontdek hun iconische wandschuurmachine 'giraffe' bij Tools&Fixings!

Sinds 1922 ontwikkelen en vervaardigen Flex-medewerkers in Duitsland hoogwaardige en duurzame elektrische gereedschappen voor handenarbeid en industrie. Hun paradepaardje is ongetwijfeld de wandschuurmachine ‘giraffe’.

FUTECH

Futech - Innovatieve precisie-meetinstrumenten voor verbeterde werkprestaties. Ontdek bij Tools&Fixings!

Futech staat garant voor kwalitatieve precisie-meetinstrumenten. Het merk brengt innovatieve en praktijkgerichte toestellen op de markt om de efficiëntie van jouw werk naar een hoger niveau te tillen.

JOBMAN

Jobman - Kwalitatieve werkkleding sinds 1975. Functioneel, comfortabel, modern en duurzaam. Ontdek bij Tools&Fixings!

Jobman Workwear is al sinds 1975 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige werkkleding met de best mogelijke prijs/ kwaliteitsverhouding. Functioneel, comfortabel, modern en duurzaam: de vier kenmerken van Jobman. Van deze kledij heb je jarenlang plezier

KIP

Kip - Globaal toonaangevende tapeproducent voor professionals in schilderen, stukadoren en bouw. Ontdek kwaliteit bij Tools&Fixings!

Kip is niet alleen een globaal toonaangevende tapeproducent voor de professionele schilders, stukadoors en bouwbedrijven. Als betrokken, meedenkende partner voor vakmensen en industriële bedrijven, ziet Kip zichzelf als servicepartner voor hoogwaardige kwaliteit.

MAKITA

Makita - Kwalitatief gereedschap op netstroom, accu, perslucht en met benzinemotoren. Ontdek duurzaamheid en efficiëntie bij Tools&Fixings!

Naast elektrisch gereedschap

op netstroom en accu ontwikkelt Makita ook gereedschappen op perslucht of met benzinemotoren. Hun gereedschap wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, lange gebruiksduur en groot rendement van de motor.

MILWAUKEE

Milwaukee - Producent van hoogwaardig elektrisch gereedschap sinds 1924. Ontdek innovatie bij Tools&Fixings!

Milwaukee produceert sinds 1924 kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap. Innovatie is de sleutel tot het succes van de meest recente Milwaukee-producten.

PGB

PGB - Totaalleverancier van bevestigingssystemen sinds meer dan 60 jaar. Ontdek het uitgebreide assortiment bij Tools&Fixings!

Pgb is een familieonderneming die al meer dan 60 jaar klaarstaat als totaalleverancier van bevestigingssystemen. Met hun breed en diep productassortiment bieden ze jou oplossingen van A tot Z.

PIHER

PIHER - Specialist in klemmen sinds 1957. Ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid bij Tools&Fixings!

Sinds 1957 is PIHER al gespecialiseerd in alle soorten klemmen. De kwaliteit van deze producten en de volledige waarborg tegen fabrieksfouten maakten van PIHER een van de marktleiders op de Europese markt en exporteur naar meer dan 50 landen.

PROF PRAXIS

prof praxis

Dit merk is een combinatie van kwaliteit en technische innovatie. In ons assortiment van Prof Praxis hebben we een verscheidenheid aan producten, waaronder Diax schuurpapier en schuurschijven, verfproducten van Colorline en nog veel meer.

PRO-FIT

ProFit - Innovatieve gatzagen voor sneller en nauwkeuriger boren. Ontdek het gepatenteerde Click & Drill systeem bij Tools&Fixings!

ProFit ontwikkelt gatzagen waarmee je beter én sneller gaten in diverse materialen maakt. Zo hebben ze het nieuwe gepatenteerde Click & Drill systeem, dat de gatzaaghouder overbodig maakt.

PROMAT

Promat - Compleet gamma brandwerende producten voor veilige constructies. Voldoet aan strenge Belgische en Europese normen. Ontdek bij Tools&Fixings!

Promat beschikt over een compleet gamma brandwerende producten voor het opbouwen van brandwerende constructies. De oplossingen voor passieve brandbescherming van gebouwen voldoen aan de strengste eisen en zijn met succes getest in onafhankelijke laboratoria volgens de Belgische en Europese normen.

PROTEC INTERNATIONAL

Protec - Specialist in innovatief en hoogwaardig bouwbeslag. Betrouwbare partner voor de bouwindustrie en vakhandel. Ontdek bij Tools&Fixings!

Protec is dé specialist in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige bouwbeslag producten. Als producent/invoerder en verdeler is Protec toeleverancier en partner voor de bouwindustrie en de vakhandel.

QUINCALUX

Quincalux - Specialist in exclusief architecturaal beslag voor deuren, ramen, meubelen en meer. Ontdek het complete gamma bij Tools&Fixings!

Quincalux – dé couturier van jouw schrijnwerk – is een Belgisch productiehuis gespecialiseerd in het fabriceren van exclusief architecturaal beslag voor deuren, ramen, meubelen, jachten en exclusieve projecten. Quincalux heeft een compleet gamma qua stijlen. Van klassiek en retro tot eigentijds design.

RECTAVIT

Rectavit - Belgische fabrikant van lijmen, voegkitten, PU-schuimen en meer. Ontdek het uitgebreide assortiment bij Tools&Fixings!

Deze Belgische fabrikant van lijmen, voegkitten, PU-schuimen en andere afwerkings- en onderhoudsproducten biedt een brede waaier aan producten voor zowel bouwbedrijven als particulieren.

RUBI

Rubi - Marktleider in gereedschappen en accessoires voor tegelbewerking en -plaatsing. Ontdek kwaliteit bij Tools&Fixings!

Rubi is een hoogwaardig merk op het gebied van producten voor het bewerken en plaatsen van tegels. Een bedrijf dat ruim 68 jaar marktleider is op het gebied van gereedschappen, technische producten en accessoires voor de tegelbranche.

SABA

Saba - wereldspeler in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten.

Saba is een wereldspeler in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. Dankzij de focus op een select aantal branches bieden ze een ongeëvenaarde meerwaarde met innovatieve producten.

SCANGRIP

Scangrip - Toonaangevende fabrikant van innovatieve LED-werklampen met extra helderheid en gebruikstijd. Ontdek het assortiment bij Tools&Fixings!

Scangrip biedt een uitgebreid assortiment werklampen aan. Als Europa’s toonaangevende fabrikant van innovatieve led-werklampen streven ze altijd naar extra helderheid, extra gebruikstijd en kleine details die een groot verschil maken.

SIKA

Sika - Internationale leverancier van chemische producten en professionele kennis voor bouw en industrie. Ontdek het assortiment bij Tools&Fixings!

Sika is een Zwitserse internationale onderneming met meer dan 120 dochterondernemingen in 76 landen. Het levert chemische producten en professionele kennis voor bouw en industrie.

SMART

Smart - Compleet gamma bevestigingsmaterialen voor lichte verankeringen. Ontdek oplossingen bij Tools&Fixings

Smart biedt een compleet gamma aan bevestigingsmaterialen dat oplossingen biedt voor elke lichte verankering die je nodig hebt. Dankzij een uitgebreide keuze aan verpakkingsvormen wordt de presentatie steeds afgestemd op de doelgroep.

SOLA

sola - Specialist in meet- en markeerproducten voor bouwprofessionals. Ontdek het uitgebreide assortiment bij Tools&Fixings!

SOLA produceert al meer dan 70 jaar zij als specialist in meten en markeren een breed aanbod aan producten waarmee ze bouwprofessionals gericht ondersteunen. SOLA volgt daarbij de aanpak om de producten zoveel mogelijk aansluitend op jouw behoeften te ontwikkelen en voortdurend te optimaliseren.

SOUDAL

Soudal - Europa's grootste producent van mastieken, lijmen en PU-schuimen. Ontdek expertise bij Tools&Fixings!

De Soudal Group is Europa’s grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU-schuimen. Het Belgische familiebedrijf uit Turnhout is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

SPAXX

Met een focus op innovatie en kwaliteit biedt Spaxx een breed scala aan schroeven, bouten en andere bevestigingsmiddelen die voldoen aan de hoogste standaarden.

SPIT

Spit - Producent van bevestigingssystemen met innovatieve schiethamers, uitgebreid pluggen en ankers, elektrische boor- en breekhamers, diamantgereedschappen en nagelapparatuur aangedreven door middel van gastechnologie.. Ontdek bij Tools&Fixings!

Spit is een producent van bevestigingssystemen. Dankzij de schiethamers waarop een patent rustte, maakte Spit snel naam in Europa. Na dit succes breidde men het productengamma uit met pluggen en ankers, elektrische boor- en breekhamers, diamantgereedschappen en nagelapparatuur aangedreven door middel van gastechnologie.

STAFA

Stafa - Breed assortiment bevestigingsmaterialen met focus op kwaliteit en lage prijzen. Ontdek bij Tools&Fixings!

Stafa staat voor een breed assortiment in bevestigingsmaterialen. Kwaliteit en lage prijzen zijn DE kenmerken van deze producent van schroeven, pluggen, bouten, …

STANLEY

Stanley - Toonaangevend in professioneel handgereedschap sinds 1843. Ontdek uitmuntende kwaliteit bij Tools&Fixings!

Stanley is actief in professionele handgereedschappen sinds 1843. Stanley is trots op zijn reputatie op het vlak van uitmuntendheid. Zij leggen zich steevast toe op het uittesten, ontwerpen en verbeteren van de producten om de kwaliteit en maximale werking ervan te garanderen.

TANGIT

Tangit biedt kwalitatief hoogwaardige, innovatieve producten en systemen voor de professionele verwerker en installateur. Het Tangit-assortiment bestaat uit: PVC-lijmen en -reinigers, water- en gasafdichting, voegen enz. Maar ook montagelijmen, snelcementen en chemische ankers.

TYROLIT

Tyrolit - Vooraanstaande fabrikant van diamantgereedschappen voor slijpen, doorslijpen, zagen, boren en afdraaien. Ontdek bij Tools&Fixings!

Tyrolit is een van de belangrijkste fabrikanten van diamantgereedschappen voor slijpen, doorslijpen, zagen, boren en afdraaien. Daarnaast produceren ze gereedschappen en machines op maat voor de bouwnijverheid.

WERA

Wera - Schroefgereedschap ontworpen voor gebruiksgemak, veiligheid en comfort. Ontdek bij Tools&Fixings!

Wera ontwikkelt schroefgereedschap met als doel het leven van de gebruikers een stuk makkelijker, veiliger en aangenamer te maken.